Kroppen orkar inte mer!

Gud va ja är trött i kroppen nu..  ska träna imon med sen får kroppen villa sön o ev mån=) så den hinner få nya krafter.. För nu börjar min så kallde praktik=) hehe,,  vilket betyder.. att det inte kommer hända mer en de jag vil lska hända.. men det blir nog nice=) plugga igen en massa måste det bli iaf,,

Satt ju med en jobbig examens uppgift inatt.. som skulle redovisas idag på morgonen.. hade inte rikitgt ställt in mig på att ja skulle upp vid 7,, hör inte ens att telen ringer alarm=) men sen ringer tess 07.30 mkt oväntat=)
kommer tyvär inte ihåg va hon sa.. mer en om någon tatuering.. hehe va inte rikitgt vaken där..
men kom till skolan iaf.. o redovisa uppgiften.. inge vidare=)

Sen blev det en sväng på A6 med emelie o kikade lite hitta inte något alls=( det blev en fika istället.. MUms!
Blev så glad sen ida när ja va uppe hos farmor o skulle se hur hon mådde.. Å operationen hade gott kalas.. o allt såg bra ut.. så om allt går rätt kommer tanten hem på måndag... Å tur är väl det eftersom jag ka flörta mig till hennes lägenhet imon kväll=)

Sen blev det hem o städa lite så inte mamma får något onödigt spel när hon kommer hem.. därefter tog ja gymme i nästan 2 timmar.. kändes jätte skönt o ta slut på dom sista krafterna..=) Ja o emelie bestämde oss sedanför att vi skaulle ta o titta på den nya filmen rattatouille, (som ja va o köpte idag) men det kan man ju inte göra på tom magen.. så det blev claras.. Mums det med.. O tyvär blev det vipp med=) ingen vidare mat dag det där..

Men filmen va inge vidare.. va ingen dålig humor i den som det är i tex björnbröder.. så allt började med seriös film till dålig trött humor.. men kul e de.. kommit på att vi e rätt grova i käften när det inte är någon som kör..
Nu ska ja sussa,, så man orkar med morgondagen.. pusssss

Låååång dag

ooooj,, vilken lång dag det blev.. inte suttit stilla 1 sec sen 07.30 idag,,  tills nu,, kl 23.24..ja e totalt slut,, tränat en del idag me så kroppen är totalt slut idag.. orkar inte ens sitta upp eller bärna något av tyngden på 1 kg=) men det är skönt ifs..
Då vet man att man har gjort något..

känndes så konstigt nu när man lagt sig i sängen o inte fick skriva blogg, för ja tänkte att ja inte skulle orka det nu.. men det 'r ju en del av kvällen för mig.. skönt o varva ner med datan ett tag. tro det eller ej,, men ingen längre tid för ögonen går i kors snart=) hehe

efter gymme innan vid kl 20.. så skulle vi t en liten fika på claras... men köket var stängt.. o någon jävla fet kaka ville vi inte ha så vi gick vidare till johans och där va brödet slut.. sen slutligen på napolion,, inge vidare där heller.. så det blev maxi ica.. haha Men en mumsig macka fick man till slut,, längtat efter ända sen frukost.. glömt äta idag ju:S det är inte likt mig.. mat är ju det som snurrar i huvet 1 gång i minuten! hehe

Nu ska ja sussa.. för imon blir det upp tidigt o sen til stallet för att redovisa en ridlektion i ledarskapskursen som jag precis blev klar med=) Inge bra men skiter fan i hur det går just nu..

nuuu ska ja få sova.. sov gott.. pussar

Kommentarsvar anonym:  hehe favorit Sarah, Fin kommentar men skulle vilja veta vem det är?
image12Calle




sol

härliga härliga dag=) tänk att man får såna kickar av lite sol. idag har de vart full rulle o dagen är inte slut en=)
men de gör inge för solen ger en sån energi så allt man gör är kul o går bra=)
gick tom upp kl 07.30 för att gå ut med fiffi... de va inte en sur min=) bara skönt!

Gick o plocka hemma en stund innan ja for iväg till stalle.. där ja o fiffi gick en sväng me i det fina vädret innan det v dags för o ta sig en rid tur.. O satan va det gick bra idag.. typ aldrig gott så bra.. det va ja o calle i 1.. så härligt... Jag är totalt såld nu=) å som vanligt förstör åsa allt med att klappa händerna över hennes förvåning.. mycket mys i boxen blev det me=)

Körde jenny till stationen stackarn som har så långt hem.. så det är de värt=)
kände när ja körde tillbaka till jkpg att bilen inte gick som den skulle, så pappa tittade lite på den o spolade bakon hjulen o sa att ja får stå ut tills 1 mars då sommardäcken får åka på=) så om det ligger en röd bil i diket så är det ja som ligger där.. hehe

Nu kommer älsklings emelie så vi ska ta ett varv runt sjön med fiffi.. innan vi ska in på gymme o svettas lite=)
åker väl upp till sjukhuset sen ose om farmor skulle hem eller inte.. inte hört något en.. måste hinna med o plugga till någon satans ledarskap gej tills imon.. annar får man ingen tårta=)
hehe ha en kals da.. o njut av solen.. pussss

Härlig natt,,

Satan va gott ja har sovit inatt,,=) sover ju rätt dåligt annars så detta är stort,, alla kuddar låg huller om buller med mig i mellan någonstans.. härligt värre,, o inatt kanske det blir änu bättre.. efter o ha kommit hem från en mysig kväll och nu ha Lilla fiffi o katten i sängen,, så är det faktiskt inte mycket som är fel=)

Nu är det klart med ayia napa iaf.. den 21juli åker vi.. ( ja, emelie, jonna,helena o mirre) kommer bli kanon.. o tänk 2 veckor det är = svart.. men biligt blir det fan inte,, så jobb jobb o jobb=)

Fick åka o betala farmor räkningar idag med eftersom hon fortfarande ligger på sjukan,,, o hon håller ju fortfarande på med det gammla antika sätten då man skriver för hand på papper o sen postar.. hmm, mkt jobbigt!
får la se om det blev rätt till slut.. ska åka upp imon igen o se hur operationen gick idag..

pratade med våran lilla zoo skötare helena idag,, medans hon stort o mockade buffel o zebra skit.. haha så roligt,, men de är rikitgt synd om tösen=) du är snart hemm gumms..
VA  istallet idag me,några timmar.. gick la rätt ok till slut.. känslan finns där, sa Anne=)

nu ska ja o mina små vänner sussa här.. sov gott

Satans tisdag...

kl 07.50 vaknade jag av min sms singnal.. öppna messet o där står det.. Du har nog punka på höger bakdäck!
som om det inte skulle räcka att bilen inte startade igår.. a iaf,, mkt rikitgt står bilen på sne o det är ingen luft i hjulet.. då va de bara o ta fram telen igen o ringa lilla pappsen som blev så där mottligt glad.. jaha.. på me reserv däcket som knappt hade luft i sig heller.. så in på en mack i 30km/h, där då pumpen är trasig.. så vidare till Jiba för att byta till ett nytt däck trodde ja.. men Nej då va de bara ventilen.. allt detta för en ventil.. de tog hela min förmiddag!

Sen var det stalle, där man möttes av en del ledsna miner=( inge vidare men förstår klart! (löser sig)
Gick för o se vilken häst ja skulle rida.. jaha.. då står man inte ens med på den satans listan.. åsas komentar var-
jag visste ju inte om du skulle komma i veckan eftersom du va borta förra veckan.. men lilla Åsa ja a ju faktsikt här igår? ahh.. fick ändo vänta i stalle i 2h innan man fick rida.. gick typ inge bra en då! Ifs lättade ja jonna o emelie upp humöret med rikitgt kass humor.. rätt hemsk humor igentligen.. hehe love it=)

Ja mamma fyllde ju år igår med.. o de är inte lätt de heller=) v ska man hitta på.. ja hoppade över det och firade henne idag istället,, hon blev glad när hon kom hem idag och maten stord på bordet o ljus tända o en liten paket=)
blev rätt lyckat en då.. sen fick ja skynda mig upp till sjukhuset.. hatar de stället.. farmor mår ju inge vidare faktiskt...
hon opereras imon så vi får väl se hur det går.. tog ju på mig en massa saker ja ska fixa till henne me nu innan hon kommer hem,, hon glömmer visst ibland att hon har två söner..

Ucch,, nu får ja sluta,, detta ¨måste ju va årets tråkigast blogg..=) men det skiter jag i för det va så min dag va.. o dåliga dagar måste ju finnas det med=) så man känner när allt är på topp=) god natt.. pussss

Måndag.. blä!

Fy va kallt det är:S från att ha på sig bikini o foppa toffleri ca 30 grader.. till full mundering! då är inte tankarna långt borta från att ta nästa plan tillbaka=) någon som ska me kanske? Men skönt o va hemma iaf till alla..=) o till lilla farmor som ligger på ryhov sen i onsdags.. hoppas det löser sig! ingen bra tid för att förlora någon.. hon blev glad ja tog mig upp dit idag och gav henne ett brunt leende.. hmm de lät illa.. men ja menade att ansiktet va brunt=)
här kommer lite soliga bilder.. o drömma till=)

image9image10image11
Men nu så får man tänka framot.. inte långt kvar i skolan nu iaf=) bara en massa plugg man måste ta tag i.. ja o emelie drog till jonna efter gymme idag o snacka en massa skit o kom fram till att det var en del att ta i tu me.. men vi får hjälpa varandra att kämpa på.. det är ju sista biten nu bara=) Som allt annat tjejor.. e de något om e fel så ska det fram.. thats it!

Nog om det tråkiga.. va ju i stalle idag.. och nu ett tag har ja ridit Rockey för åsa o anne,, och allt har fort en att känna sig så dålig som att det inte är någon idee att försöka.. men idag då.. när ja red calle.. de va ju som ett under.. gick kals bra.. härligt känsla.. så ingen mer tvivel nu.. bara o köra på=) va en åsa får fö sig att få en att känna..
Måste ju nämna det med,, om vädret,, vaknade och va jätte glad för solen.. fixade lite.. o ska sätta mig i bilen.. o helvetet statar inte,, total död:(  (har bilen känsolr en då) pappa ängen kom o gjorde mig på gott humör o statade den.. sen pga vädret satte ja mig i bilen med ett mega smile igen.. härligt dag=)

Avslutar dagen med en låt, Nu är de ingen bra kvalle på ljude o så här.. men låten e grymt skön=)
Sov gott.. pussss




O,, fan helena va ja lider med dig.. men i helgen ska vi glömma allt de där i den fula stugan o all äcklig elefant skit=) hehe men tanker roar mig lite.. att du borstar zebror o apor=)

Teneriffa - Sverige 6tim

oj.. nu har man redan vart borta 1 vecka.. satan va snabbt det gick=)
Veckan var kalas skön.. härliga dagar med sol och värme.. dock 2 dagar med regn.. men då fick man chans att sova redigt mkt.. inte sovit så här mkt någon gång tror ja.. vi gick ifs upp kl 7 varje dag och gick och la oss vid 9... men ändå..=)

jag trodde ju att det var jag som skulle tröttna på pappa o hans tjej pia.. (ca 55 bast båda) men det varnog mer pia som tröttnade på mog o pappa.. jaa iaf pappa så som han håller på.. blev en del roliga skratt åt allt han skulle fixa o trixa med=)
Första kvällen skulle vi sätta på Ac tex.. o då va det ett galler som vibrerade,, givetvis skulle pappa upp och slå till det där gallret,,, o tro inte då att det satt kvar,, nej då`! det anföll pappas öga.. så nu går man runt med ett stort jack i ögonbrynet,, hehe låg ner av garv.. eller ni vet ibland lägger dom saker på sängen när dom bäddat.. i detta fal en säl.. då låg ja o läset o såg i ena ögovrån att han tar sats.. o ger den här sälen en sån snyting i huvet så att det åkte rakt in i väggen.. men hallo`? vem kommer på sånt om inte han..

Nere å¨Teneriffa va det super poppis med såna där små hundar.. då en dag när vi va påväg ner till stranden så säger han ... va fan är det för en liten inseckt? hehe ägaren tittade o sa.. namnet på hunden,, ja visst.. de va en svensk Teneriffa bo=) lyckat.. kul som katten!

Nu är jag hemma iaf... Lyckades läsa ut 3 böker.. inte likt mig det minsta.. men iaf dit jag ville komma var att.. Fan va böker kan få en o tänka om boken handlar om det vanliga livet.. Nu var det ju bara tråkiga böker jag läste om tex skilsmässor, barn misshandel och 40 årskriser.:P så nu vill jag aldrig bli mer en 30 år..ifs va bökerna tagna från mammas bokhylla=)

Något som bevisar att man har fina vänner... är att vad jag en gjorde där nere så ville jag att dom skulle va me..livet hade vart bra tråkigt utan er=) Ni vet vilka ni e.. att vara ett span är inte fel heller=)
Det som var tråkigt o höra när vi kom hem är att lilla farmor hamnat på sjukhuset=(  ska besöka henne imon..

Nu är det snart ny vecka.. utan pannkakor till frukost o snitzel till lunch=) nu är det bra mat och mkt träning.. men ja har iaf vart på gymme varanan dag på hotelle.. rätt bra.. + att vi gott hela dagarna...=)
kommer bilder imon. om ja orkar.. sov gott gulliasar.. pussisar



12 timmar kvar=)

uchh,, igår va ja tvungen att ge tillbaka super hunden FIffi,,
Sån pärla... redan kär ju:P
men oj va glad hon blev när hon såg jonna.. hoppade upp o ner i minst 5 min=) hur kul kan man ha!
Blev e fika på claras igår kväll med mina kära vänner me.. fast trött va man=) men det indrade inte oss från att åka till maxi ica kl 21.55.. o köpa lite mumma.. hehe
image8

Idag vaknade ja faktiskt tidigt och ville tom gå upp=) tyvär blev det inget vettigt direkt.. ja o mamma satt o åt frulle o titta på tv i en brea stund tills hon gick iväg för o träna.. de sura är att ja inte kan, för har fort någon himmlans förkyldning=( ingen idee o försöka ens.. vill ju inte vara sjuk på Teneriffa..=)

på A6 en snabbis me o inhandlade ett par shorts ja ska ha me mig på semestern.. och slutligen hamnBlev ett varv på djuraffären för den lilla katten ska ha sand i sin lilla låda när jag ska åka.. va ade jag med pappa i Jibas tvätthall...

När man kom hem så väntade tanten här med en massa tjat som vanligt... hon vet inte va hon ska göra me mig säger hon.. men sj tycker jag allt e somvanligt.. inga roblem lixom! jaja de löser sig..=)

Ikväll antar jag att de vankas utgång.. får se hur långt man kommer.. ska ju dock åka kl 5 imon på morgonen.. men det är ju ett ra tidsfördröj iaf=) adam tengsta är ju på centrum idag me..
Nu kommer någon fin... så ska kila=) så gissar på att vi hörs om en vecka.. då ja bjuder på en massa soliga bilder..
pusss pusss

Hundvakt=)

jaha.. alla hjärtans dag är över.. blev till slut mys kväll hos jonna iaf, me alla girlsen=) super mysigt! en del trötta miner dock.. hehe

så nu sitter jag här med jonnas lilla fiffi=) super mysig hund.. hon och jag har tillbringat dagen med en del skoj=) så nu har vi ätit och är mätta o goda.. gissar på att hon ville sova nu.. och som det ser ut så håller ögonen på att falla ihop=) Nu efter vi kom in efter en mysig promenix så va min lilla katt i köket.. livrädd.. haha men dom titta bara lite på varandra sen sprang issa iväg.. sån fjant katt..

Idag har resväskan kommit upp me.. och där börjar det jobbigast.. packa! det är ju så tråkigt och man vet aldrig vad man ska ha me sig.. Blir väl bara bikini då,, eftersom jag bara ska va på stranden=) mums!

Något som stör mig me just nu.. är att cd spelaren i bilen e tokig! det går inte att byta låt.. bara höja och sänka volymen.. sen har ja ju USB minne i den.. istället för en massa cd skivor.. o då har ju låtarna lagt sig i årdingen så att på ett ställe är det rock o sen balader typ o sen så har ja tydligen lite reggie i den me.. o just dom låtarna kom ju igår hela dagen.. uchh mkt segt=) så e de iaf..

va kvällen bjuder på vet ja inte en.. Får se! en del vill gå ut o en del jobbar o lite så.. ehh får la se va som händer=)
så ha en kals dag alla=) o stort grattis till Helena..=) pusspuss                                                                                               Här kommer en till låt med daughty...

Alla härtans dag <3

jaa gårdagen då=) det blev ju ut gång.. slutade rikitgt bra faktiskt! de va ju surt att helena sötisen skulle dra=(
Men så kommer de ju även en lördag nu snart me...  vi blev iaf ett litet gäng sen. ja, emelie , jonna, helena, tess och sofia.. sofia bör ju sägas att hon e en galen26 åring.. hehe det skulle det sk lammköttet veta=)

Nu ska jag iaf dra iväg för att plocka upp farmor.. o åka till blomsterlande o köpa en ormbunke=) mkt rogivande..
Blir ju iaf en bit mat sen..
Emelie ringde ju nyss me o fråga om vi skulle ta en varv runt stjön i det fina vädret=) så på me solglasögonen!
man kannästan tro man redan är på teneriffa=)

alla hjärtansdag nu då=) va ska man säga om de.. tyckte om helenas komentar.. (det är ju bara för at affärerna ska sälja mer=) kanske är sant... men det blir väl va man gör det till.. lite mysigt är det ju iaf=)

NU måste ja springa,, ha en fin alla hjärtans dag<3<3<3

Bjuder på en sweet låt.. rätt fjantig ja ok! men men=) imon blir de rock

lillördag=)

Vilken jobbig natt.. fick inte en blund, de va isf mellan kl 8 och 10 på morgonen! grymt jobbigt... va så arg på mig själv, att det ska va så satans svårt att sova.. men som sagt, allt beror på klimatet.. eller va de på något annat tro?

Dock missa ja jonnis o emelie nä dom va o prova kläningar till balen.. men de va ju för att få lite sömn iaf!
Fick till slut fart på benen o drog ner för att möta emelie på gymme.. blev en sväng där inne, och slutligen en fika på mackmakeriet=) mums!
och då kommer en mirre hoppande på kryckor.. stackars arma människa=) krypa på dig gullet=)
Tog sedan en sväng om till stallet, o hälsade på dom små odjuren...=)

Så nu är ja hemma igen och precis hoppat ur duschen... för att sedan fixa till mig för att gå ut en sväng med några av tjejerna.. o kanske en på kryckor=) hehe blir väl bara en drink eller något ifs men skönt o komma ut o hitta på något på kvällarna=)

have to gooo.. ha en bra kväll alla!
pussssss



Kondis = 0

de Vaknade kl.. eller aa ganska sent då om jag ska säga som det är=)
men iaf så tänkte jag att ja tar ett varv runt sjön innan ja åt frukost, så de va de ja gjorde men efter halva biten och en del telesamtal så gav jag mig på att springa dom 2.5 km som var kvar, alvarligt talat gick det bättre en va ja kunat tro men det känns ändå som man förstört den finna konditionen som man en gång hade =) men man kan ju inte vara bra på allt..

efter det blev de en snabbis till badhuset för att ta några längder i basängen.. så tråkigt är det men känns kanon efter=) där efter bar det av till lilla helena som bor långt ut åt skogen.. (tycker ja iaf) efter lite dividerande om va det skulle bli för film och helenas mumsiga kaka me grädde så slängde vi på Scary movie, vilken film.. man får va bra trött för o se den, för att den dä trötta humorn ska komma fram, som det var ju inge problem=)

we o fasa.. idag så lovade jag farmor att vi ska åka till blomsterlandet på tors.. + att vi ska ut o äta! kommer ju bli ett äventyr i sig! men hon blir ju glad.. man vet inte hur länge hon lever en.. hehe o idag sa hon en dö rolig grej! hon hade vart på vin provning med ett par "damer" som hon säger! och innan det sa hon att hon tyckte det va synd att man skulle spotta ut vinet sen, men i fre natt om man titta ut kunde man se en farmor som var rund om fötterna.. o så sa hon idag.. - sarah ja har gjort något dumt, jag blev full i tors  Ja- varför? - ja spottade aldrig ut vinet=)
hehe så skön.. 82 år tanten ju=)


Nu ska ja sussa så man orkar me morgondagen=) ¨Då blir det en del...  kanske blir en sväng me rally bilarna me=) sov gott gullisar.. puss
image6

haha.. youtube!

hehe.. hitta de här klippe nyss.. Killen har ju rätt=)
sov gott alla.. puss

Mys kväll me tjejerna=)

Vilken givande dag.. gick upp o träna sen blev de mackmakerriet me tjejerna.. tur att stolen höll den här gången iaf=) det gick ju inte så bra förra gången=) blev ju en sväng på Torkarp me;) hehe

Tog en snabb promenad med tanke på vad som skulle ätas på kvällen=) så nu sitter ja här i mirjams lilla hus och magen är jätte stor nu känns det som=) uchh så illa.. de får bli hård träning imon.. have to..

Nu är det bara en vecka kvar till jag drar till teneriffa iaf.. ska bli så skönt o komma iväg lite och få lite fin färg, ska sattsa på att bli svart=)

Nu ska vi skratta vidare..
Ha en bra kväll puss


Seeeeg=P

uchh vilken seg morgon.. vaknade kl 7 av att ja hade vatten brist så fick nästan springa till köket för o dricka lite!
det blev ju en del igår.. till och börja med så mådde man ju inge vidare där ett tag:) men efter en liten pause från förfesten va man riktigt på G igen=) hehe.. tack!

kom på de mirre att vi glömde ju lilltån:P
det värsta av allt på kvällen va ju att telen dog.. så kunde inte ringa till någon, vilket som var bra kanske!
sms några när ja kom hem... o OJ vilka gullga svar ja fick! så somnade med ett leende på läpparna!

Men nu e de dags för att piggna till för nu fyller morfar år=) så snart bär det av till sjövik på mat och tårta..
kan det blir bättre när man e lite seg i huvet.. =) En massa små barn som ska leka affär, leka häst, leka me barbie, rita och gråta en svätt till slut.. sen är kalset över! jaja.. de e bara o ta tag i de!

Nu ska jag sticka.. see you=) pussissar

Va tvungen o lägga inen söt bild på min kisse som sitter här brevid o tittar=)



image3


Taggad och på G

jaha.. då var man taggad och på G änu en gång=) som helena skrev nyss.. ja e laddad som FAN!

kvällen igår blev mysig... tack för det=) missade ju filmkvällen hos jonna men de va de garanterat värt!
Tycker om er alla tjejer super mycket iaf.. så de vet ni ju att ibland måste man ju göra  annat=)

Nu kom ja precis ur duschen efter en dag på A6 me pappsen.. har nu fort igång min data på rikitgt=)
köpte ett sånt där mobild bredbnd på 3 och de funkar mycket bättre en vad ja hört.. de e ju super speed på!
så det var lyckat.. bra pappsen har kontakter så man slipper dom varnliga extra utgiftena me=)


om någon timme så får man rulla iväg i sitt lilla röda monster till jonnis.. där det blir förfest som alltid=)
därefteblir de burren till staden.. så får vi väll se vad som väntar=)

ha en kals fin kväll... jaa vi ses väll i dimman=)

puss o kram

ledig fredag=)

Hur dum får man va!! Igår åkte ja till stalle tidigare för att hinna plugga till ett prov=)
men kl gick när ja väl satt där och till slut var de ju dags för att sadla på lille rockey=)
men iaf sen efter ja ridit skulle ja ju till skolan o göra omprov på de ja plugga till på förmiddagen..
o som varnligt vinkar man hej då till jonna o kör hemmot,,
o glömmer givet vis att man hade prov=) snacka om knas!!

Kom hem till slut o tog ett raskt varv runt sjön, till slut blev de lie brådis för ja skulle köra farmor till dam klubben=)
så sätter mig i bilen o ska köra ut från garageuppfaten, tro inte då att ja kom ut där ifrån.. då stord de en annan bil framför o man han ju både bli arg o galen tills dsk skåningen kom,, o vem kan inte falla för skåningar=)

Igår kväll va ja o emelie o fickade en sväng på claras me,, o snackade en massa om vilken tråkig period det är nu! Men hoppas allt på bättre=)

Surt för dig helena.. men du ska de de blir 3 gången gilt nu=) ska få dig super glad igen imon då de kommer bli kals=)
hehe jonna du är en skön filur me,, 0 koll negerboll.. vem kommer på sånt... om inte du!
nee.. nu ska ja sticka till gymme.. o ikväll vankas de lite mys!
Ha en kals dag.. pussar


Snart fredag <3

Ahh yes! Snart e de fredag=) veckan känns ovanligt lång  nu när ja tänker efter, kanske beror på att de blivit en del sena kvällar o ett antal sov mornar.  Så nu har man 2 härliga veckors lov framför sig. först e de ju sportlovet och sen det bästa av allt, så bär det av till Teneriffa 1 vecka. Kan det bli bättre?  


Blev så super glad igår kväll=) köpte en ny bärbar data för ett tag sen och en router så ja kunde sitta med den bärbara i sängen. Men efter några kvällars slit med den så va de inget annat en att ge upp.

Helt omöjligt, man va visst inte så teknisk som ja trodde:S så nu har den fort stå ett tag.

Men igår då så tog jag tag i skiten igen. Så skulle ja se om det var datan eller routern det var fel på.

Så åkte hem till pappsen o satt på hans tråd lösa nät! Tror ni inte helvetet funkar då!

Weee... fast den dåliga är ju att den fortfarande inte funkar hemma=( o ja fattar nada!


Nu får man se fram  imot lördag igen=) känns inte som den förra lördagen på deja Vu va så där jätte lyckad..

Så nu taggar vi om, för att ta nya tag=)


Nu blir de ut till stallet...=)  ha de gott... pussisar



Hej Å hå....

Jaha.. då av de dags för Sarahs premiär inlägg=)


Sitter i stallet för tillfället och väntar på en underbar dressyr lektion me den så kallade ragatan..

Soo long suckers 


RSS 2.0