Natti natti..

nu har ja kommit i säng.. fan skulle gå o lägga mig tidigare idag men så blev de inte=)
var jobb o jävlelskap idag, va på gymme en snabbis med=)
kvällen slutade kanon iaf.. ja helena o emelie satt uppe här o snacka o greja, skit de va länge sen jag skratta så=)
Tack tjejer.. imon satsar vi på utgång, kommer bli super.. surt man ska jobba till 18.30 bara=)
jaja de löser sig, fick tag på en kanon klänning idag faktiskt, jävlar vilken push up de blev=)
bilder får komma på söndag.. jaja de va en liten snabb uppdatering=) see ya...

Dumpa honom...


Han vill faktiskt inte ha dig......! hehe så farligt är de inte, en iaf=) men så heter boken jag ska börja läsa nu ikväll.. den ska handla om killens alla ursäkter
och hur man ska se igenom dem... lr DUMPA!
Det är teamet bakom sex and the city som skrivit den=) 
Kändes så dumt att stå och välja bok, med en 10 andra och så tar den lille blondinen givetvis boken om killar, de va nästan så att jag skulle vilja vända mig om och säga - jag har faktiskt ingen kille!  hehe jaja.. mer info när jag läst den=)



Nu idag innan jag stack till jobbe, åkte jag och
hämta kissen så jag hade en chans att va med henne i några timmar hemma innan hon kunde va ensam  sjäv=) så jag passa på och pyssla lite hemma.. hängde upp en jätte stjärna på 1x1m.. skit stor men tror den blir rätt bra ändå=) lr?




Svar
Nu blev jag nyfiken på komentaren om den där super kattlådan? vill veta mer...  skriv mer?
jag hatar katt lådan.. så om de finns hjälp lr om man kan få katten att gå på toan sj.. så är jag vilig att pröva allt=)

Svar
Den här gången blev de vanligfransk faktiskt, fast med 2 små hjärtan på tummarna=) fick en ny till 23, dagen innan jul, då ska de bli mer glitter och glamor=)

Nu blir de bedden med boken=) seee ya... pusss

Naglar..

ahh.. imon.. de ska bli så himmla skönt o få sina naglar fixade igen.. dom har gåttav allihop=) lr ja.. dom sista slet jag av=) men de ser ju bara fö konstigt ut att ha 2-3 naglar kvar på vare finger. cindy som gör min naglar lär inte bli glad=)
Henne skulle jag villja tippsa om btw.. clase
salong finns hon på.. men man får ringa o boka tid då hon har ett till jobb vid sidan av=) Hon är iaf rikitgt grym.. hon har ju en massa diplom och inte bara från sverige utan från hela världen=) vart me i VM också=)

NU kom jag nyss hem från en privat stund med jonnis..=) så antar de får bli bedden,. imon blir de en sväng till borås kanske också gällstad om pappsen är på gott humör=) sov gott.. sötisar=)

kom inte in=(

faaan... kom nyss hem från la stada..och hitta ett brev på golvet.. från Jönköpings kommun:/ tänte shit, en räkning till:S men så var inte fallet.. i brevet berättade dom att dom inte kunde bereda plats åt mig men att jag var resrv nr 12.. så jag tar det som att det är kört:(  men får väl skicka in ett brev till där det står att jag är intresserad.. men hur många kan det va som tackar nej då? satan...... där försvann den gnistan=( gör man nu?

Från det ena till de andra,, när jag kom hem så kunde jag inte hita min tele heller.. fick panik och sprang ut till bilen för attse o jag kanske glömt den där.. men de hade ja inte så jag stack ner till stan o sprang in där jag varit.. men hitta den ej=( så fick åka hem till slut.. men hitta den inte här hemma heller.. så jag skicka ett sms till den från datan.. o då plingar de till.. då låg den under de jävla brevet. o då har jag yrat runt helt i onödan.. faann.. den dagen kommer blir ett helvete..
för att inte tala om netto fetto som jag ska till sen o slita röven av mig=)

ajaj nu ska jag äta o städa.. som vanligt=) seee yaaa--


Skogen min bäst vän=)

Hej hej.. insåg tidigare idag att jag harblivit god vän med skogen=) min andra dag jag är uppe i skogen och går, men idag blev det en annan slinga, va nämligen på uppdraget "hitta granris" =) Tänkte jag skulle slänga upp det på balkongen med en fin ljusslinga i=) ser så trevlig ut när man kommer utefrån...
Lite surt och gå själv isf.. en hund skulle vart kals.. men ska man ha hund så är de ju 99 saker til som ska funka..
Tur jag får lite sällskap i veckan då min lille katt kommer till mig imon lr på onsdag=) saknar henne faktiskt konstig nog.. det är ju allt hår som tillkommer och hennes jobbiga kattlåda som gör det till en plåga..


Ser just nu på ett upprörande program, om du frågar mig då=)
Men det handlar om äckligt tjocka personer.. Den ena killen här han har inte stått upp på sina ben på 4ra år... det är sjukt!
han har en vikt på 465 kg, och nu ska han då gå ner i vikt.. men hallo? hur fan kom han  upp i den vikten? och nu är de dags att gå ner då så han inte dör.. jag ser inte meningen med attl åta det gå så långt att man måste opereras så han kan gå ner så han överlever.. helt sjukt! 

Yeye.. ska ta o diska nu=) seee ya.... pussss

Btw,, vem va de som skrivit något om Rix fm SM? hehe

Got Money Lil Wayne Ft T-Pain   "Högt som satan"




Söndag..

puff.. nu är helgen över och det är skönt.. bara en massa jobb ju=) inge kul.. lr igår va de kul.. jag gick ju och l mig-- sen brjade telen ringa.. en jävla massa gånger jag trodde det va alarmet, så att det va dags att gå upp.. men det va en kotte som ringde.. svarade ju natuligt vis till sist.. o där efter följde ett långt roligt samtal.. hahaha.. skratta som bara den=)
Så jag somnade väl inte framåt 5-6 någon gång,.. så det va min natt det.. typ 2-3h sömn.. ajaj.. tur man är ledig imon=)

Nu har jag precis kommit hem från jobbe iaf och ska bege mig ut i gräshagens gröna skogar=) hehe seee ya... pusss

Forgive me

hej på er.=) lördagen slutar här och nu i min soffa men Leona Levis låt.. fan va bra den är, för att inte tala om texten=)
Skit i den glassiga killen som är något o satasa ¨på killen som betyder något istället.. men allt går fel på vägen.. Det är så jag väljer att ta in texten..

Dagen gick fint, blev jobb sen hämta jag helena som körde "The walk of shame"=) hehe
Nu, ikväll har vi fikat, medans jag blev terras av någon SV/EN människa som skrev sms.. men allt var ett misstag,, jag va inte den sarahn hon letade efter.. jag trodde ju de va någon stackare som skulle driva lite med mig.. o skickade en massa komstiga sms på engelska.. men till slut ringde hon ju upp..:S jaja.. min roliga vardag..

IMon blir de jobb igen på morgonen, sen ska jag Ev åka ner till pappas jobb o börja greja lite på bilen.. lr kanske bli mer pappa som får pilla lite.. men sov sött sweetys, se ya.. njut av låten=)








Been a long time since I
Did something good for myself (myself)
But why should I be put through hell?
He's doing what he wanna do
I finally found somebody else
Who really wants to make me feel
Things that I've been missing so long
And his love always passed the test
It's a shame I had to look somewhere else
When I'm gone and I need a man
I just hope that he understands
Forgive me baby

-------------------

Forgive me but I need to be loved too
Forgive me but I can't wait around for you
Forgive me if I found a man
Who understands just what I need
<3

"""""HELG""""

MM.. man bruar ju hoppa av lycka när de är helg.. men de gör fan inte jag, det betyder bara en massa jobb o dubbelt med kunder=(  men imon jobbar jag med susanne, då blir de alltid en massa tjat o kaffe o något susanne har hittat och tagit sönder i affären så vi har något att smaska på=) så imon blir passa mellan 7.00 till 14.00 uchh.. orkar inte, kan hända att de bli utgång imon med, vt inte om jag är så värst sugen, men de finns ju en del som drar i kroppen=)

Vart hemma hos mamma o stefan o pratat skit vs ätit, gott o sitta hos dom ibland o få höra lite=)

Min dag gjordes ju när jag klev in på willys hemma och sedan kom till kassan för att betal.. då satt chefen i kassan o böjade tjata med mig, det slutade med att hon tog mitt mobil nr och så sa hon att hon skull höra av sig=)
Sånt flyt, så by netto o hej willys=) nae, men vi får se de blir väll bara extra där kan jag tänka mig.. men så vade på netto i början med fast de slutade med delvis heltid=) så inget är omöjligt... nej va fan.. dags o sova... pussssss


Bonde fredriks missar,


Sicken kille han är.. =) titta noga=)


bonde söker fru..

skit sicket program=) haha super kul ju,. alla bönner är ju super speciella detta året=) Det är ju ett program man bara måste följa.. Men de va som jag o mirre prata om innan ikväll... Han bögen har ju massa killar på gården.. vad skulle häda om någon av killana fatta tycke för någon av dom andra killarna.. jag menar de skulle ju knappast hända med dom andra bönderna eftersom dom är hetro?  Det blir lite knäppt där tycker ja..
Men shit va kul de är.. Killen Ville som är på hästgården kommer man ju få en hel del skratt åt.. tror han är super skön lite lite tjatig och aldeles för divig=) Gott med någon som lyfer programet till nästa nivå=)

Jaja.. btw.. hade en kul dag på jobbe idg iaf.. soft som fan + att en kund köpte muffins åt oss, sen kom våran leveratör med någon ny chokladmazarin, men det var inte nog där, vi har en snubbe som köper sina råvaror hos oss till sin pizzeria, rätt som det är så kommer han med 3 pizzor till oss=) snacka om att vara uppskattad på jobbe för en gång skull=)

Men ve o fasa för imon.. kommer bli en sur dag.. tur man är ledig på fredag och pusta ut lite, tänkte jag skulle ta en dag bara för mig själv o fixa en massa här hemma=)

Nu ska ja läga mig i sängen o titta på en film., Ps. I love you.. sägs vara en riktig lip fiim, men det kan vara på tiden o lipa lite, va väl några månader sen..  så der får dukas upp med en toarulle o ett glas vatten.. hehe 



ses imon... puss   BTw, Gynnings nya bok läs läsas.. man vill ju veta om de kommer sluta lyckigt någonsin=)


Ego girl..

Godmorgon..  nu har jag läst ut carolina gynnings bok, kan väl inte påstå att jag var helt fäst vid den, men visst det var kul att läsa om hennes liv, och de vill jag säga vad en del, hon har vart med om mycket galet, delvis låter det kul hur hon har åkt från milano, ibitza köpenhamn, malmö osv. Men mycket knark fester som gjort livettill ett helvete.
Betyg: 5 av 10

NU får jag köra rally om jag ska hinna tanka innan jobbe=) så vi ses.. pusssen

hard work work..

Fy för jobb.. lr för mitt jobb.. sorry.. men man kan aldrig klaga nog mycket:S tom båkad med BIbbi.. en full tant/dam som bor på beyhandlingshemme 100 m från netto.. skit altså.. kunderna tjata tom på henne.. o efter hon hade gått så kom dom kunderna som såg de,, o frågade hur de gick?..  dom blev väl tydligen oroliga.. klart det är obehagligt att se, man vet ju aldrig vad som kan hända.. Men man ska inte dra alla över en kant..det finns ju dom som ser ut som en helt vanlig människa som kan vända helt till de värre.. 
tex. för 2-3 veckor sen fick man ju höra att en liten affär några hundra meter ifrån netto blev rånad, och killen i butiken blev bakbunden och rånad.. så det är bäst att vara på sin vakt..:S

Nu är jag hemma igen iaf.. så skönt o snart början mitt beroende... Desperat housewifes=) yeeejjj=)
NU är de rikitgt spännande ikväll med.. kan inte få nog av de=)
Imon vankas det jobb kl 8.00 sen blir de promenad hem och en sväng på gymme.. tror jonnis skulle komma förbi o säga hej med.. det var ett bra tag sen jag såg den lilla donnan=) seee ya ... pussss


klimat..

satan va det är dåligt väder.. man blir så trött av de.. men idag när ja vaknade gick jag faktiskt ut och gick en sväng.. det är ju som man säger de finns inge dåligt väder bara dåliga kläder.. så jag slängde på mig massa kläder o gick upp i skogen här.. bra musik i öronen bara sen var man igång=)  blev mys med en filt o lite kaffe i soffan efter det, så skönt!

Blev lite ensamt igår kväll.. så jag åkte hem till mammsen o tjötade lite och titta på färgan.. under tiden ringde emelie.. hehe, så gulligt när hon frågade om vi skulle ha en pysselkväll inför julen.. och med det menade hon att vi skulle baka och lyssna på julmusik.. låter riktigt mys faktiskt.. inte för att jag är någon super fantast av julen.. men varför inte..det är ju rätt mysigt endå=)  ladda tom ner lite jul musik igår,, + att jag längtar tills jag får ta in en rikitg julgran här.. kommer bli så fint.. en liten grön gran med bara silvriga kulor och ljus i=)

Nu ska jag bege mig iväg en sväng o greja lite innan jag ska börja jobba=)
see ya.. pusssssss


Destinys Child -  Carol of the Bells



""""MÅNDAG"""""

uchhh... idah ville jag inte gå upp alls.. så varmt o gott under täcket=) Men jobbet kallar ju.. eller de vet i fan om man kan kalla det jobb längre.. något slags behandlingshem mer kanske..jag menar vi ligger ju granne med ett.. så varför inte slå ihop? inget går ju mer en dåligt... men men.. december ut tänke jag.. sen pallar ja inte netto mer..

måste åka hem till mamma nu innan jobbe me,, hon blev ju hel handlingsförlamad när hon såg att jag vart o lånat hennes hårfön... o hon nästan svimma när jag sa att den var här.. så det är bäst att åka dit med den så hon över lever..

efter jobb blir de gymmet.. se you.. puss

2 timmar till ny veckan..

uchh.. måndagar är ju inte favor dagen precis,.. ser inte fram mot morgondagen.. kanske träningen då, de kommer bli jätte skönt.. skulle vandra dit idag, men efter jag hade ätit lite modde jag dö illa.. super konstigt.. så jag fick ligga i badrummet vs soffan istället... uchh... jobbigt att ha ont i magen.. hur man en vrider o vänder på sig gör de fan lika ont..





Det är snart dags att krypa ner i bedden.. ska läsa lite ur boken om carolina gynning... ego girl..=) bra avslutnng då man bli så trött av att läsa.. händer tom ibland att man somnat med boken i handen o lampan är tänd.. så när man vaknar känns det som om man ligger i något jävla solarie...

Have I nice night... pussiss...




bra helg..

tja, hade en super kväll igår, de va rikitgt trevligt.. ja mirre o emelie satte oss inne på harrys o drinkade lite=) sen kom pappsen o höll oss sälskap... blev en hel del sjuka komentarer=)
Vtog oss en sväng på dansgolvet med, givit vis störst del nere på harrys.. där den skön musiken spelas.. de måste man bara säga om sliver.. skit musik dom har!  samma tugg hela tiden..


Sen, till de jobbiga med kvällen... blev inte rikitgt som man hade tänkt i sluändan.. MIn tele la ju av i början på kvällen.. o man blir ju het lam utan tele.. man vet inte va kl är.. o tappar man bort någon är de ju kört..o ingen får tag på en heller.. super laddad till max o så händer de inte,  o de kommer ja tänka på till det som skulle hända, händer...  hehee..
jaja kvällen slutade med katten i mina armar.. super mysigt=)

NU, ska jag nog ta en sväng till gymme faktiskt.. o sen köpa med mat hem o chilla lite i soffan men den bra film..=)

LOVELY... se ya.. 
  .
MIn o pappas låt=)

Fredag...

hallo hej=)  uchh.. segt det var att vakna idag.. halsen gör inge vidare gott mot mig.. svårt o sova.. skit!
man kan ju inte va sjuk från jobbe heller om man vill vara kvar.. men de är bara sparka i en växel o köra på!

Ska sticka hem till mamma nu o umgår lite med tissan innan jobbe o föröska skriva ut mina CV från hennes data.. vore bra om man kunde få iväg dom, så man har lite fler möjligheter,, men det är rikitgt segt på den fronten..:S hoppas ja kommer in p den där skolan i januari, då är de hej då netto, och början på något nytt..

kvällen bjuder nog på fika i stan.. lr vet vem..=)

see ya puss

Natti=)

Kom hem för en timme sen, så nu vankas sängen=) Inte så trött, trots min sömnlösa natt, men behöver vara pigg imon=)
Sen är jag på dom 20 sista sidorna i min bok, så det blir nästan lite spännande att lägga sig=)

BTW, blev lite förvånad i veckan, pia ringde.. då hade hon bokat tid till mig hos viktor så jag kan fylla i min tatto så den kanske får lite färg på sig lr bara göra starkare konturer..  så 5 dec är de dags för lite pain igen:S Men iaf, de va snält av henne. något jag adrig hade gjort om ingen bokade tiden åt mig=)

Imon början helgen då,, blir nog en död helg med jobb bara, mamma åker till skåne så jag ska vara lite hos henne o pyssla om lille tissen.. så hon inte blir allt för ensam..=)

Yeye.. time to bed=) lr in i boken snabba cash=) pussssssss    ps. där har du en poäng frida.. hehe


Time to work..

Shit. va jag ar städat idag.. blir jätte fint=) bakongen ser ut som en semester ort=)
Tagit lite bilder.. men ser bättre ut irl.. så dom bildera spar jag på ett tag...
Va uppe på vinten för en stund sen.. Låste upp o tände lampan.. släckte o sprang ner till mig.. uchh va läskigt de va där uppe.. så dit får nog någn följa med mig.. + jag kan ju inte bära bokhyllorna som ska upp helt själv=)
Någon som anmäler sig frivilligt???? Blir kaffe efteråt? hehe

Men nu ska jag äta lite, sen ska jag sticka till jobbe o må dåligt i ca 6 timmar.. kvällen bjuder nog på lite kassa och en hel del planering om hur jag och susanne ska bränna ner huset=) så, kan ni ju läsa vidare i expressen dagen efter=)

see ya puss

Hård natt..

uchh.. sovit dåligt som fan inatt.. kunde inte somna låg o vred på mig i flera timmar.. min första dåliga natt i den nya lägenheten.. så idag har jag bestämmt mig för att städa lägenheten o fixa balkongen + att jag ska ta o gå till jobbet.. för att bli av med lite energi om de är de som är problemet=)

Fick mig ett gott skratt igår när jag tittade på bonde.. shit asso, "bögarna"   så himmla roliga dom är.. hur dom pratar och rör sig m.m dock är de synd att själva hästbonden är bög... säg någon tjej som hade tackat nej till den gården=)

Nehe.. nu blir de upp på vinten med och slänga upp ett par bokhyllor.. =) tur man bor längst upp för en gångs skull=)
see you sooon.. pusss                           "helt såld på denna låten"

En början iaf..

Hej hopp.. hoppar över att berätta om vad som har hänt och därför hoppar rakt på det som kommer att hända, det tar nämligen bara 2 ord.. INGET ALLS,,=) så då va de klart,,

Men det är ju så nu, att livet är i en död period och det är samma för oss alla.. med tanke på börsras och den dåliga ekonomin.. Fast jag ska nog inte klaga.. Egen fin lägenhet en "bra" bil.. hehe och ett surt jobb.. men heyy,. de är ett jobb=)
Men visst de finns saker som saknas;) hehe

Men det var som jag och emelie sa i veckan, att vi som tog studenten i år har det tufft med jobb.. 
Det är ju lättare att hitta ett jobb om man redan har ett jobb, för då har man efarenheten och man funkar i det vanliga.. men då alla studenten som kommer in i jobblivet nu, många av oss saknar både efarenhet och jobb sen inann.. Sen är det många tusen som får gå från sina jobb nu pga den dåliga ekonomin i världen som också ska ha nya jobb.  Ahh.. jag fatta inte...

Sicket ruskigt väder det har vart nu i dagarna btw.. men orkar ju inget, trots det har jag vart duktig, både jobbat tränat och pysslat med lägenheten.. en riktgit mysig och fina tvaa börjar det bli.. men finn alltid o göra.. men det är bara gott tycker ja=) tänkte jag skulle fyxa balkongen imon.. slänga lite saker o fixa inför vintern=) tänkte jag skulle sätta upp en ljusslinga längs räcket.. ser så mysigt ut om man kommer från gården=)

Nehe.. tillbaks till soffan.. nubörjar ju bode söker fru.. och kanske lite garv med tanke på magnus lr va han hete.. han som sätter upp egna fotografier, på sig sj..=) hehe se yaaaaaa

RSS 2.0